Thoughts about coffee

N for nederen

05 marts , 2012 - af Rune - Kategori: Mening - Tags:

Jeg har lige læst på ibyen.dk, at der er startet en ny cafe på fisketorvet, som sælger kapselkaffe, N to go.
Her er det, at kæden hopper af, hvordan kan en 100 % kapsel café konkurrere med gode caféer med rigtig kaffe, som ikke har pakket kaffen ned i en kapsel? – Jeg forstår det ikke:(

Er grunden til, at vi går på café og drikker kaffe, ikke, at vi gerne vil have den gode kop kaffe? – Kapsel kaffe drikker man hjemme hvis man gider at drikke det.

Hvad tænker I der ude, omkring en café som bygger på 100 % kapsel kaffe? Er det ikke bedre, at gå ned og drikke den rigtige kop kaffe? – Som er lavet af baristaen som kæler for kaffen? Man spiser vel ikke mad på dåse ude i byen.

Hvis ejeren af caféen læser dette og vil modbevise min påstand, at tanken ikke holder, tager jeg gerne i mod en indbydelse.

Tilbage

4 kommentarer


 1. mar 6, 2012
  9:24 am

  Kim Schulz

  Det er sgu en sørgelig retning vi bevæger os i, hvis cafeerne nu ikke engang gider at bruge tid på at lave kaffe.
  Kapsel kaffe er en fin erstatning for god kaffe hvis man kun er 1 i husstanden der drikker kaffe og det er max et par kopper pr dag. Drikkes der mere kaffe end det, ja så er det sgu både bedre og billigere at lave kaffen rigtigt (og så svært er det altså heller ikke!).
  At en cafee begynder på det her kapsel-race er et tydeligt tegn på at kapslerne er blevet mere en trend med en “smartness factor” som de så vil udnytte til at score nogle af de dumme kunder som går primært efter at blive set de rigtige steder hvor man er “smart”.
  Vi må håbe at det kun er et kortvarrigt modefænomen som hurtigt går over.

  ciao,
  Kim Schulz

  • Rune
   mar 7, 2012
   11:36 am

   rune

   Åhhh Kim, du har så meget ret! Det et smartness at drikke kaspler det har du ret i! – Men jer har sku svært ved, at se det smarte i denne udvikling… Jeg synes det er en fordummene udvikling caféerne har gang i, der er ingen udvikling i dette!
   Nej, lad os slå et slag for, den gode kop kaffe!


 2. mar 7, 2012
  1:38 pm

  Anne Mette

  Jeg synes det er helt galt og med fare for at lyde som et ondskabsfuldt menneske, så håber jeg virkelig ikke de kommer til at tjene på det :D

  Jeg synes det er SÅ vildt hvordan Nespresso har fået opbygget deres brand til at være noget virkelig luksuriøst når det bare slet, slet, slet ikke er lækker kaffe man får :/

  • Rune
   mar 7, 2012
   11:44 pm

   rune

   Tak, for dit input Anne:)
   Nej, det er vildt hvor stort magt reklame folk faktisk har når de vil! Jeg håber bare, at de ikke tjener så meget, at de lukker de små kreative caféer rundt omkring med god kaffe! – Fordi vil vil have god kaffe!

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.