Thoughts about coffee

Opstart igen…

08 februar , 2012 - af Rune - Kategori: Andet

Undskyld, at bloggen har ligget lidt stille her de sidste mange dage, det skyldes, at vi er flyttet. Nu er vi ved, at komme lidt på plads, så nu begynder jeg, at blogge igen.
I den kommende tid vil der komme nogle indlæg omkring Growers Cup og mere kaffe fra Davids Coffee.
Så I skal glæder jer der ude;)

Jeg synes I skal tage et smut forbi Ekstra bladet og læse en artikel omkring kapselkaffe, imens i venter.
Ellers tag et kig på kafferatingen, så I måske kan prøve noget nyt kaffe.

Men ellers skal I se frem til den kommende tid her på bloggen.

Tilbage

2 kommentarer


 1. mar 14, 2012
  12:15 pm

  Kirsten Mellemkjær

  Hej Rune

  Jeg faldt tilfældigt over din hjemmeside, da jeg ledte efter info om Merrilds Good Origin produkter. Jeg foretrækker at købe hele bønner, og jeg har fundet GoodOrigin hos ZapIn(kontorartikler) til en rimelig pris. Men jeg kan kun købe 1 kg poser. Hvordan opbevarer jeg bedst kaffebønnerne, efter at posen er åbnet? Jeg pakkede bønnerne i mindre portioner og kom dem i fryseren.. men er det den bedste metode, hvis jeg ønsker at bevare aroma og duft?

  • Rune
   mar 15, 2012
   8:56 am

   rune

   Hej Kirsten,
   Velkommen til:) Håber du bliver en af mine faste læser:)
   Jeg er lidt nysgerig på hvad en god pris er? Fordi det kan være jeg kender noget rigtig kvalitets kaffe til næsten samme penge.

   Ang. opbevaring af bønnerne, så kan de godt tåle en tur i fryseren, men der er en stor risiko for at der dannes kondens når man tager dem ud af fyseren. Køleskabet er heller ikke smart fordi kaffen tager smag af andre madvare.
   Den bedste opbevarings måde, er i poser med engangsventil da de så kan ånde, dvs. komme af med de gasser kaffebønner udskiller, men de for ikke luft.

   Det optimale, er at man drikker sin kaffe indenfor 2 uger, plus minus. Når man har at tale om kommicelt kaffe såsom Merrild, så er det kaffe der ristet laaangtid tilbage helt op til 2 år, så det er
   ikke super friskt mere så de kan godt holde sig lidt længere.
   Det er vigtigt, at de opbevares i en luttæt beholder.

   Håber det var svare nok ellers skriv igen. Læs mere omkring opbevaring

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.