Thoughts about coffee

Blend no. 7

22 januar , 2012 - af Rune - Kategori: Espresso, Mikroristeri, Produkttest - Tags: ,

Så blev det tid til den sidst kaffe fra Davids Coffee, men der kommer snart noget nyt kaffe fra David.
Næste forsendelse bliver med Cuba Turquino Lavado og Finca San Ramon, 2 spændende kaffer!

Jeg har tidligere omtalt en cubita, også en Cubansk kaffe, som er en utrolig dejlig espresso kaffe, så jeg glæder mig til, at anmelde denne Turquino kaffe fra Cuba, samt den anden kaffe fra Davids Coffee.

Nå, men tilbage til dagens kaffe, det er et blend, som hedder Blend No 7.
Pakket i den typiske envejsventil pose med ziplukning.

Når man åbner posen kommer der en duft af en dyb mørk ristning med frugtnoter, dog er disse noter meget begrænset. De er næste 100 % ens ristet, dog er der nogle enkelte bønner, som ikke har opnået helt den samme ristning. Efter kaffen er kværnet er duften ikke helt så dyb og mørk. Dog stadigvæk lette noter af frugt.

Breaket:

Der er nogle få noter af frugt, tro det er solbær.

Cupping

En god blanding af sødme, bitterhed og syrlighed.

Kaffen er let frugtig, tror det solbær dog er det svært, at bestemme fordi kaffen dæmper denne note. Der er lidt nødder til stede dog ikke meget.

Efter lidt forsvinder smagen af ristningen og den bliver mere frugtig i smagen.
Til, at starte med er balancen ikke 100 % men, efter lidt tid ca. 4-5 min, bliver balancen god, så det er en rund og mild blend.

Når man laver dette blend, som espresso, kommer der en dejlig tyk crema, og der en udbredt smag af marcipan.

Jeg vil give den 4 ud 5 bønner, se Cuppingskema blend No 7.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.