Thoughts about coffee

Kaffe på farten?

14 januar , 2012 - af Rune - Kategori: Bryggemetode - Tags:

[singlepic id=698 w=320 h=240 float=center]

Jeg fik til jul en pose af Growers cup fra Nicaragua, der står på pakken af det er en af verdens bedste kaffer de har puttet i denne pose, og det er det muligvis, den duft dejligt når man laver denne kop kaffe. Samt inden man hælder vand over dufter den behageligt af mørkristede nødder.

Det er utroligt nemt, at lave en kop med Growers cup, man koger ½ liter vand, åbner posen og hælder vand over, venter 5-8 min, kommer an på hvor stærk kaffen skal være.

Så har man kaffe, utrolig nemt og hurtigt.

[singlepic id=699 w=150 h=113 float=] [singlepic id=700 w=150 h=113 float=]

 

Kaffen smager godt, ikke meget bitterhed i den jeg har prøvet, lette noter af nødder og lidt chokolade.

Det er den perfekte måde, at lave en moderne kop spejder kaffe eller cowboy kaffe. Nu har udefolket et måde, at lave god kaffe på. Man har kun brug for kogt vand! – Dejligt!

Det er også måde, at man som firma kan lave god kaffe nemt og hurtigt, når man sidder til møde. Eller til den rejsende som gerne vil have den god/nemme kop kaffe med sig rundt.

Grunden til, at jeg kan se en fordel ved denne måde, at lave kaffe på når man bevæger sig er, at kaffen ikke når at bliver bitter og kedeligt, man kan lave en hurtig kop god kaffe.
Men mon den kan vinde over Aeropress? Det må komme an på en prøve, fordi Aeropress kan jo lidt af det samme. Nemt og hurtigt, samt den fylde ikke noget.

Growers Cup, er nemt og hurtigt! – Har I erfaringer med Growers Cup?

Udover dette giver de gode informationer på pakken hvor kaffen kommer fra land, farm, dato for pakning, det er thumps up. – Dog smider man hurtigt utroligt meget emballage ud, hvilket jeg ser som et minus.
[singlepic id=701 w=320 h=240 float=center]

Tilbage

4 kommentarer