Thoughts about coffee

Kender i denne her?

31 december , 2011 - af Rune - Kategori: Bryggemetode - Tags: ,

Min kollega på arbejde har sådan en fætter her:)
Er der nogen der ude der kender sådan et og har et navn på denne her?

[slideshow id=31]

Jeg har spurgt inde på esprssobar’s forum, og der er næsten enighed om, at det er en kaffebrygger, som fylde med fint kværnet bønner, og sættes direkte på komfuret. Så efter ca. 8-10 min, kan man trykke frisk brygget kaffe. Jeg har lige brygget en kop og kaffen bliver lidt sødere end andre typer af brygning, men samtidig bliver det rigtig stærkt!

Dog er der en enkelt der mener, at det er til, at steame mælk, men den er jeg ikke helt enig i, da der er et kammer til, at putte bønnerne i, på samme måde, som man kender det fra diverse mokkakander.
Er der nogen den ved hvor man kan købe sådan i fætter her i Danmark eller hvad den hedder på dansk eller engelsk?

Rigtig godt nytår!

Tilbage

2 kommentarer