Thoughts about coffee

Café Espresso

19 december , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Espresso, Produkttest - Tags: ,

Så blev det tid endnu en kaffe fra Peter Larsen, denne gang er det dog ikke høj kvalitet desværre. Når man åbner posen kan med det samme se, at bønnerne ikke har den samme jævne ristning som er et mindste krav for en lækker kop kaffe.
[singlepic id=659 w=320 h=240 float=center]
Duften er en kraftig duft af kaffe, kan ikke helt bestemme hvilke noter der er meste fremtræden i duften før cuppingen.

Breaket

Der er nogle små citroner men de er overdøvet af ristningen.

Cuppingen

Der er nogle få noter af citroner i koppen, ikke det vilde. Det er mest ristningen man kan smage når man cupper.
Der er ikke den store balance i mellem nuancerne i denne kop. Så jeg var hurtig færdig med, at cuppe, kaffen er bare ikke lækker. – Mon det er fordi jeg har fået smag for noget andet?

Jeg vil give den 2 ud af 5, se cuppingskema af Cafe espresso
 

Men når man laver den som espresso så er der god crema i toppen en rimelig espresso blend…
Ikke noget man bliver høj af, efter min mening.
En bønne som falder ind i den lave ende af skalaen – desværre. Men det kunne man fornemme allerede da man åbnede posen, pga. den uens ristning.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.