Thoughts about coffee

Nogen der sagde Larsen?

12 december , 2011 - af Rune - Kategori: Produkttest - Tags: , ,

Vi kender alle sikket Peter Larsen kaffe, jeg har tit hørt, at folk siger, ”arhh det der Peter Larsen” kaffe er det bedste af kafferne i butikken” Så det bliver lidt spændende, at smage lidt mere kontrolleret.

Da jeg har fået tilsendt lidt kaffe fra Peter Larsen til smagning på opfordring af en af mine læsere. Mange tak for det både til læseren og Peter Larsen.

Peter Larsen er den største producent af bønnekaffe på det danske detailmarked, de var en af de første danske virksomheder der startede med økologisk Fairtrade kaffe tilbage i 1994, i dag har de 40 % af Fairtrade markedet.

Firmaet et bliver startet tilbage i 1902 af grossiten Peter Larsen, i Viborg, hvor de også har hovedsæde i dag.

I dag ejes virksomheden af Claus Bertelsen og det svenske kafferisteri Löfbjerg Lila, som hver ejer 50 % af virksomheden.

En lille sjov ting med Peter Larsen, de har verdens største Madame blå, den står uden foran deres hovedsæde i Viborg, og kan rumme ikke mindre end 75.000 kopper kaffe.

Er 4,96 meter høj og vejer 12, tons.

Så i den kommende tid vil jeg anmelde noget af deres kaffe…

Tilbage

2 kommentarer


 1. dec 18, 2011
  5:49 pm

  Tina

  Jeg hører til en af dem, der har sagt at Peter Larsens den røde pakke og den økologisk grønne er den bedste til prisen. Altså er det ikke nogle af deres fair trade kaffer. Så det bliver spændende at høre din vurdering:-)

  • Rune
   dec 18, 2011
   7:15 pm

   rune

   Hej,
   Det lyder godt! Jeg glæder mig til, at få smagt alle disse her Peter Larsen kaffer jeg har liggende!
   Ønsker dig en glædelig jul
   Rune

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.