Thoughts about coffee

Finca El Injerto

06 december , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Espresso, Produkttest - Tags: , ,

Så er det igen tid til en kaffe fra Guatemala, denne gang fra Finca El Injerto, importeret og ristet af Davids Coffee.
En kaffe som gror i Huehuetenango, Guatemala, i en højde af 2400 til 3250 m over havet, der er en gennemsnitlig temperatur på 18 – 22 grader og der falder i mellem 1500 mm og 2000 mm regn pr. år i denne region, et helt perfekt mikro klima til kaffe dyrkning.
Kaffe er en af de vigtigste eksport vare i denne region.
[singlepic id=653 w=320 h=240 float=center]

Finca El Injerto har tidligere vunder CoE (Cup of Excellence), så det er en farm med superb viden indenfor kaffe.

Breaket

Lette noter af honning, en dejlig sødme, som rigtig tirrer næsen.

Cupping

Der er en dejlig syrlighed i denne kop kaffe og skøn bitterhed, man kan dog godt smageristningen at det er en full city.

Koppen er præget af blød chokolade, og lidt sødme som muligvis kommer fra honning noter.

Fincaen er lækker velafbalanceret i denne cupping, samt den er rund til, at starte med, også bliver den kraftigere og kraftigere.

Jeg tror at Davids Coffee måske har ramt the Scandinavian Flavour fordi den er mørkristet og har nogle gode noter.
Jeg vil give den 4 ud af 5 bønner, læs Cuppingskema Finca El Injerto
 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.