Thoughts about coffee

Capsul-in – del 1

29 november , 2011 - af Rune - Kategori: Produkttest - Tags: ,

Da jeg fik en Latissima+ Nespresso, og har anmeldt den. Har den stået i hjørnet af mit køkken, min dejlige kone, synes det er nemt og hurtigt, at lave en kop kaffe på denne maskine. Men jeg synes det er dyrt!

Så jeg har fået tilsendt en slags start pakke fra kaffekapslen.dk, som forhandler capsul-in til nespresso.

[singlepic id=628 w=320 h=240 float=center]

Det er en lille sort kapsel med et sølv klæbende låg, som man hurtigt sætter på kapslen.

Jeg har afprøvet denne billige måde, at lave kapsler på.
[singlepic id=627 w=320 h=240 float=center]

Man fylder nemt og hurtigt, den sorte kapslen med kaffe, hvis man køber pakken så er det Illy kaffe, som er ganske udmærket kaffe. For at fylde kapslen med kaffe skal man bruge en teske og et underlag, jeg har brugt en tallerken. Fordi de sviner en lille smule. Kaffekapslen arbejder på, at få en ske som passer ned i kapslen, så man minimere svineriet, jeg synes dog dette er overkill, det er nemt nok.
[singlepic id=629 w=320 h=240 float=center]
Så føre man en finger henover kapslen så der ikke kaffer topper og kanterne er fri for kaffe. Derefter sætter man sølv låget på, dog skal man være opmærksom på, at man sætter låget rigtig på, så det dækker hele kapslen.
Kaffekapslen anbefaler man vender kapslen på hovedet, så man er sikker på at låget er fæstet til kapslen.

Så er man klar til, at lave kaffe på sin nespresso maskine. – Det skal dog sige, at man ikke kan lave kapsler til den næste måned, da låget ikke er luft tæt!
Så jeg personligt vil jeg anbefale at man max. laver til et par dage. – Helst efter behov men det er de færreste der har plads i køkkenet til dette, og som de siger hos kaffekapslen.dk, så står de bedst på hovedet.
Anden del af denne test, kommer i morgen hvor jeg smags tester espressoen.

Tilbage