Thoughts about coffee

Cupping af No. 1

20 november , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Mikroristeri, Produkttest - Tags: , ,

Jeg har tidligere skrevet, at denne kop kaffe er utrolig lækker i en stempelkande, så nu har jeg cuppet den og lavet den, som Aeropress.

Som Aeropress, er den dejlig rund og mild, her kan man igen smage chokoladen og noget let sødme!

Den er renere end når man laver den på stempel, men sådan er det med Aeropress

Breaket:
Der optræder en dejlig friskhed og lette noter af cashewnødder.

Cupping

En middel bitterhed og syrlighed, lidt sødme. Det spiller sammen på en måde, jeg personligt ikke er stødt på før, utrolig spændende. Til, at starte med i koppen er der en udbredt smag af chokolade, dog imens koppen er varm, virker den lidt hårdt ristet.

Men desto koldere kaffen bliver desto mindre kan man smage den hårdhed (hvilket er utrolig lækkert), samtidig med kommer nødderne snigende.

En kaffe, som godt kan tåle at stå lidt på køkkenbordet, hvilket er utrolig positiv, idet at den egner sig bedst til stemple og Aeropress.

Jeg vil give den 4 ud af 5 bønner, se Cuppingskema Blend no. 1 davids coffee
 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.