Thoughts about coffee

Cafés FAMA

03 november , 2011 - af Rune - Kategori: Bønner, Cupping - Tags: ,

[singlepic id=610 w=320 h=240 float=right]Min sommerferie gik til Capo Verde sammen med min dejlige kone, et lille bitte land, som producere kaffe op ad skråningerne af deres vulkan.

Jeg havde lidt kaffe med hjem til, at smage nu har jeg cuppet kaffen, og kvaliteten er ikke til, at råbe hurra for:(

Der er nogle enkelte der ikke er ristet ordentligt, nogle af lyse brune andre mørke brune. Samt bønnerne er ikke ens der var et par stykker, som var åbne og af meget ringe kvalitet.
Når man åbner posen, som desværre er uden engangsventil, så kommer der en dybde duft af mørkchokolade, efter den er kværnet bliver det ”bare” til duft af selve ristningen.

Breaket:

I breaket kan man duft lidt blomster i flor.

[singlepic id=611 w=320 h=240 float=right]Cuppingen

Den har en mellem syrlighed og bitterhed, der er noget blomsteragtig smag sammen med den vulkanske aske, men vulkanen bliver mere og mere dominere i smagen og overdøver alt i denne kop.
Den er kraftig og krydret, men kraftigheden, som ikke nødvendigvis behøver, at være dårlig overdøver alt i denne cupping. Så derfor, hældt jeg hurtigt denne kaffen ud, kvaliteten var simpelthen ikke god nok.

I alt 2 ud af 5 bønner fordi kvaliteten ikke er god nok ristningen gemmer for mange noter, samt der for meget smag af vulkan. Det hele startede ellers så godt… Se Cafes de cabo verde
 

Tilbage

2 kommentarer