Thoughts about coffee

En rigtig kaffe novelle

27 oktober , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bøger - Tags: , ,

[singlepic id=592 w=325 h=248 float=right]Nu hvor vi nærmere os de mørke vinter aftner, og har brug en god bog med en tilhørende god kop kaffe! Vil jeg anbefale alle dem, som sidder og mangler lidt læse stof i de mørke vinteraftner, at læse ”The Vaious Havours of Coffee”  og en kop stempelkaffe af typen Bududa EE.

Den er på engelsk, men ikke et engelsk hvor man skal tænke sig om, NEJ, et engelsk som er til, at forstå, dog er der nogle enkelte ord, man lige skal tænke over 2 gange, dette skyldes at det er ord som kommer fra kaffeindustrien.

Det handler om en ung fyr ved navn Robert Wallis, som ender indenfor kaffe industrien, selvom han faktisk er uddannet til noget andet, og bliver sendt til Afrika, kaffens hjemland, i sin søgende efter verdens bedste kaffebønne.

Han finder selvfølgelig den god, lækre kop kaffe lavet på den bedste bønne, da han drikker denne vidunder drik i Afrika sker der et eller andet inde i Robert. Udover kaffe finder han også kærligheden i Fikre. (Men hvem har ikke fundet det over en god kop kaffe;)?)

Det er en rigtig feel good bog! Som giver noget historisk indblik i kaffeindustrien, og hvordan kaffen har udviklet sig i Europa.
Den bygger på nogle rigtige historiske facts, dog flettet ind på sådan en måde, at historien giver mening.

Jeg vil give denne bog 4 ud af 5 bønner.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.