Thoughts about coffee

Jaaa… Så gik der et år:)

16 oktober , 2011 - af Rune - Kategori: Mening - Tags:

Så er det præcis 1 år siden, jeg postede det første indlæg på bloggen, Thoughts about coffee eller bedre kendt som www.cafezinho.dk. – Bloggen startede d. 10.10.10 hvor jeg reserverede domænet, og i den anledning startede jeg en Give Away som slutter til midnat, så I kan nå det i nu.

Det hele startede, som en ide, at lave en lille notesbog for mine erfaringer omkring kaffe. Men siden hen er det bare vokset og vokset stille og roligt, og i dag er det en fast del af min hverdag.
Hvis jeg er på ferie besøger jeg gerne diverse caféer, eller køber kaffe med hjem, jeg tror godt det kan blive for meget for min kone.
Men jeg kan ikke lade være – undskyld;)

Jeg er rigtig glad for, at jeg startede dette her projekt, og ser frem til det kommende år, med de udfordringer og erfaringer dette giver mig. Igen vil jeg opfordre jer til, at komme med input til min blog, hvis I har nogle ideer eller tanker, så send en mail rune(a)cafezinho.dk eller efterlad en kommentar.

Ser frem til et godt kaffeår sammen med alle min læsere

Tilbage

4 kommentarer