Thoughts about coffee

Jaaa… Så gik der et år:)

16 oktober , 2011 - af Rune - Kategori: Mening - Tags:

Så er det præcis 1 år siden, jeg postede det første indlæg på bloggen, Thoughts about coffee eller bedre kendt som www.cafezinho.dk. – Bloggen startede d. 10.10.10 hvor jeg reserverede domænet, og i den anledning startede jeg en Give Away som slutter til midnat, så I kan nå det i nu.

Det hele startede, som en ide, at lave en lille notesbog for mine erfaringer omkring kaffe. Men siden hen er det bare vokset og vokset stille og roligt, og i dag er det en fast del af min hverdag.
Hvis jeg er på ferie besøger jeg gerne diverse caféer, eller køber kaffe med hjem, jeg tror godt det kan blive for meget for min kone.
Men jeg kan ikke lade være – undskyld;)

Jeg er rigtig glad for, at jeg startede dette her projekt, og ser frem til det kommende år, med de udfordringer og erfaringer dette giver mig. Igen vil jeg opfordre jer til, at komme med input til min blog, hvis I har nogle ideer eller tanker, så send en mail rune(a)cafezinho.dk eller efterlad en kommentar.

Ser frem til et godt kaffeår sammen med alle min læsere

Tilbage

4 kommentarer


 1. okt 16, 2011
  8:11 pm

  Jan Christensen

  Tillykke fra en anden blog med et-års fødselsdag.


 2. okt 20, 2011
  10:00 pm

  Marie

  Hej Rune

  Et stort (omend lidt forsinket) tillykke!
  Keep up the good work, det er er inspirerende og hyggelig læsning. Og spændende med det nye look, det ser godt ud so far.

  De bedste hilsner

  Marie

  • Rune
   okt 21, 2011
   2:36 pm

   rune

   Hej Marie,

   Jamen mange mange tak! Det er lidt vildt, at der er gået et helt år:D
   Jeg er også ret godt tilfreds med det nye design:)

   God weekend
   Rune

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.