Thoughts about coffee

Bassalt Blue Downunder

11 oktober , 2011 - af Rune - Kategori: Bønner, Cupping - Tags:

Hvem tænker, at landet down under, Australien, kan lave kaffe? – Men jo, det kan de godt, og de laver faktisk en habil kaffebønne.
Ikke en superb kaffe men kaffe der spændende og eksotisk.
Bassalt Blue fra Australien købt i Harrods, London, er den første kaffe jeg cupper hvor jeg bruger mit nye cupping skema.
[singlepic id=582 w=320 h=240 float=center]

Breaket:
Duft af chokolade med små nuancer af nødder i toppen af smagen.

Cupping
Denne Bassalt Blue har ikke meget syrlighed i sig, men har en charmant blanding af sødme og bitterhed.
Der er en blød nærmest nougatagtig smag med lidt frugt og nødder. Nødderne er de mest dominerende men frugten er der.
Smagen af nødder bliver hængende sammen med den bitter dog gode eftersmag.
Der er en god balance imellem chokolade frugt/nødder, dog mest chokolade. Grundlæggende er det en blød og mild kaffe.

Den for 3½ ud af 5 bønner, da det er en habil kaffe uden de store svinggerninger, se cuppingskema på Bassalt Blue.

[singlepic id=581 w=320 h=240 float=center]

Husk at deltag i Give Awayen og vind kaffe fra Øristeriet

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.