Thoughts about coffee

1 års fødselsdag og Give Away

10 oktober , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Konkurrence - Tags:

I anledningen af at Thoughts About Coffee fylder 1 år, målt fra den dag hvor wordpress kom op at kører på www.cafezinho.dk, første indlæg postet jeg først d. 16.09.10

Laver jeg en Give Away i samarbejde med Øristeriet i Rødovre, hvor jeg bortlodder 4 x gange 250 g. kaffe, der er tale om 2 kaffer fra CoE 2011 Guatemala og og 2 fra CoE El Salvador.

For, at deltage i denne Give Away, skal man trykke ”synes godt om” på min facebook side, og smide en kommentar til denne tråd, at man deltager. (man må rigtig gerne dele denne Give Away med sine venner).
Folk, som allerede synes godt om min blog på facebook, kan bare nøjes med, at skrive en kommentar.
Derudover må man gerne tage min RSS-feeds hvis man vil.

Så man kan vinde 250 g. god kvalitets kaffe ved at trykke godt om på facebook, og skrive en kommentar til denne tråd. – I løbet af denne Give Away vil jeg anmelde disse kaffer:)
Giwe Awayen slutter d. 16.10 hvor jeg havde mit første indlæg på bloggen.

Hvis man har mod på det, og man vinder 1 pakke af disse 250 g. kaffe fra Øristeriet, så må man gerne skrive en anmeldelse af den kaffe man vinder fra Øristeriet, som en slags gæsteblogger her på siden (jeg vil faktisk sætte sig, at hvis man er blogger, så burde man gøre det;))

I løbet af det forgangene år har bloggen følgende statistik:

Antal indlæg: 288 indlæg
Antal kommentarer: 212 kommentarer
Antal besøgende: 8841 unikke besøgende

Da jeg startede dette her projekt for 1 år siden, havde jeg ikke i den vildeste fantasi forstillet mig, at jeg vil blive ved i dette tempo, og at jeg vil lave et indlæg hvert 1,2 dag, og at kaffens univers er så stort og spændende. Dette synes jeg der er lidt vildt, og dette univers hiver mig længere og længere ind.
Men denne blog her bare givet mig mod på mere, så jeg vil forsætte med at blogge i lang tid i nu.
Hvis der sidder nogen der ude med gode ideer til hvad jeg kunne blogge om eller gode ideer til bloggen sådan generelt, så send mig en mail på rune(a)cafezinho.dk, jeg er lyd hør.

Tilbage

9 kommentarer