Thoughts about coffee

Sigri

04 oktober , 2011 - af Rune - Kategori: Bønner, Cupping, Mikroristeri - Tags: , , ,

Efter en tur til London er jeg så heldig, at have lidt kaffe med hjem købt i Harrods, de har en stor dejlig kaffe afd. hvor man kan købe meget forskelligt kaffe! – Et besøg hver ikke kun for kaffen.
Den første kaffe jeg skal smage er Papua New Guinea Sigri.

Først skal der lige tilføjes, at den dufter af appelsin når man dufter direkte ned i posen, når den er kværnet så dufter den af bær
Breaket:

Klar tydlige duft af bær, mon det ribs? Den er frugtig og fyldig i duften.

Cupping:

Den er mild, rund velafbalanceret, med gode undernoter af ribs, med en lille smule citrus i form af appelsin. Den har en naturlig sødme, som er gennemgående i kaffen.
Jo koldere den bliver, desto mere fremtræden bliver bær smagen samt appelsinen spiller en større og større rolle i koppen udvikler sig på en positiv måde. Dette sammenspil i mellem appelsin og kaffe, er fabelagtigt.
Eftersmagen er domineret af en krydret smag af kaffebønne, men igen så kan man lige smage appelsin i kanten.
Der er ingen smag af ristningen, what so ever!
Det som om denne kaffe kan en masse, men lige mangler det aller aller sidste, før den når helt op, at ringe. Derfor for den 4½ ud af 5 bønner

[slideshow id=27]

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.