Thoughts about coffee

Hvad drikker I?

12 september , 2011 - af Rune - Kategori: Mening - Tags: ,

Nu har jeg igennem snart et år her på bloggen, skrevet om hvilke kaffer jeg drikker.
Jeg kan godt lide den stærke kaffe, med gode smagsnuancer, som ikke er brændt ihjel af producenten. En formidabel kaffe for mig, skal udfordre mine smagsløg, kroppen, syrligheden, cremaen i toppen, eftersmagen, skal harmonere det skal spille max sammen.
Kaffen for er utrolig vigtig når man har spist en godt måltid mad, så skal man afrunde det efter min mening med en kop kaffe, som bidrager til helhedsoplevelsen, kaffen til kagen skal kæle for mine smagsløg. Samt det er vigtig, at se på hvordan bønnen er groet.

Hvilken kaffe drikker I der ude? Er det noget spændende kaffe jeg skal smage?

Tilbage

4 kommentarer