Thoughts about coffee

Danskernes forhold til mælk

29 august , 2011 - af Rune - Kategori: Mælk - Tags:

Som jeg skrev d. 15.08 i mit indlæg ang. brunch med Nespresso og Søren Markussen, så blev jeg præsenteret for en undersøgelse af danskernes forhold til mælk og kaffe.
Det skal dog siges, at denne undersøgelse er lavet for Nespresso, men jeg tror dog at den har ramt meget rigtig.
Vi dansker er glade for, at drikke latté, cappuccino, Macchiato og mange andre drikke hvor kaffe og mælk blandes.
53 % af kvinderne fortrækker skummet eller minimælk i deres kaffe, hos mændene er det kun 36 %. Dette synes jeg er underligt, fordi hvis man går op i kaffe og køber en god bønne nede i byen, så kommer man hjem og laver denne vidunderlige kaffe! – Og til sidst putter man dårlig mælk i, som ikke harmonerer med kaffen. Så har man ødelagt smagen af den gode bønne.

Så jeg skrev i indlægget, brunch med Nespresso og Søren Markussen, så har fedt procenten noget, at sige.

Hvilken mælk bruger I kaffen? – Og hvorfor netop denne mælk?
[singlepic id=503 w=320 h=240 float=center]

Tilbage

2 kommentarer