Thoughts about coffee

Coffee Scones

17 august , 2011 - af Rune - Kategori: Kage - Tags:

Jeg elsker scones! – Det er en behagelig kage, som passer godt på kaffebordet, normalt fås de med chokolade eller rosiner. Men hvorfor ikke putter knuste kaffebønner i? Så der kommer et knas i sin scones.
Dette har jeg valgt, at afprøve jeg brugte nogle Cafe Noir bønner.

Ingredienser til ca. 16 stk:

  • 150 g smør
  • 600 g. hvedemel
  • 125 g. sucker
  • 40 g bagepulver
  • 160-200 g knuste kaffebønner
  • 100 g. knuste chokolade
  • 3 dl. kærnemælk
  • 2 æg
  • 1 æg til pensling

Kom smør og hvedemel i en skål, hak smørret og gnid det ind i melet.
Derefter tilsæt sukkeret, salt, bagepulver og rør lidt rundt. Så skal du tilsætte de knuste kaffebønner og den knuste chokolade.
Rør så hurtigt kærnemælken og de 2 æg i skålen. Dejen skal kun lige hænge sammen.

Kom dejen ud på et godt melet bord, og rul den ud til en 2½-3 cm tykkelse. Stik dejen ud med det glas i størrelsen 5-6 cm, læg dine scones over på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile i 30 min.

Efter 30 min, skal du pensle dem med 1 æg, og bage dem i en forvarmet ovn på ca. 200 grader i 15-20 min.

Om det er godt med knust chokolade i scones tror, jeg der er en smagssag, jeg kan godt lide de knaser lidt.
I må undskylde, de manglede billeder.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.