Thoughts about coffee

Den lille sorte

25 juli , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bøger - Tags: , , , ,

Vi kender sikkert alle sammen den lille røde. Der findes også en bog der hedder ”the little black book of COFFEE”.

[singlepic id=435 w=320 h=240 float=right]Det er en lille kaffe opskrift bog, som er sort med et neutralt look, den er på engelsk men sådan er det med de fleste kaffebøger, men der er nemt forståeligt engelsk. Den har først lidt info omkring kaffe sådan generelt og lidt om diverse regioner og lande hvor fra man kan få kaffe eks. står der følgende omkring Elfenbenskysten ”Is one of the top rubsta growing regions in the world. Light-bodied and aromatic, they are often roasted very dark and used in espresso”. Derefter kommer der lidt omkring hvordan man behandler bønnerne, så det bliver til vores dejlige kaffe.

Så har den masser af opskrifter på kaffedrinks og andre små kager. En nem lille bog, at have med på farten, hvis man skal have kaffe ideer med i sommerhuset og ikke kan huske det hele i hovedet.

Så jeg vil give den 3 ud af 5 bønner, fordi den ikke har nok info
 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.