Thoughts about coffee

Cherry robusta

17 juli , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping - Tags: ,

Så kom tiden til den sidste kaffe fra Koffie Onan, denne gang er den en 100 % robusta AA Cherry fra Indien.
Jeg kan rigtig godt lide indiske kaffer, fordi de er markant anderledes end andre kaffer, men jeg har aldrig smagt en 100 % robusta, jeg har leget med tanken men ikke gjort alvor af det.
Har i smagt en 100 % robusta, i så fald hvilken?

Breaket:

Breaket er utrolig behageligt, nødder med stærke undertoner af æblesaft og har en duft af syrlighed, ikke meget men den er der.

Cupping:

Den smager af nødder og noget æblesaft uden syre, der overhovedet ingen syrlighed i denne kaffe, hvilket jeg synes er en skam. Den har en svag svag eftersmag, som er lidt kedelig.
Men efter ca. 10 min, sker der noget, kaffen bliver kold og den begynder at udvikle sig, der kommer en charmerende smag af nødder frem i den kolde kaffe, og nu har den en kraftig eftersmag af nødder.

Jeg vil give denne kaffe 3½ bønne ud af 5 fordi, den adskiller sig meget fra de andre kaffer jeg har smagt.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.