Thoughts about coffee

Espresso med roser

10 juli , 2011 - af Rune - Kategori: Espresso, Opskrifter - Tags: ,

Jeg har tidligere omtalt en cappuccino lavet på rosebladssirup, så hvorfor ikke bruge denne sirup som søde middel til sin espresso.
Det kan helt sikkert lade sig gøre, men man skal passe på ikke at få for meget sirup i espressoen, da den så ødelægger espressoen:(

Men hvis I er til sødme og roser så prøv det

Opskrift

  • 1 skud espresso gerne med hør syrlighed
  • 8-10 cl. Rosebladssirup, den bliver sød og meget markant. Lidt for meget smag af rose

Velbekomme

 

Tilbage

3 kommentarer


  1. jul 11, 2011
    9:18 am

    ghd style

    kan helt sikkert lade sig gøre, men man skal passe på ikke at få for meget sirup i espressoen.


  2. sep 22, 2011
    10:56 am

    Espressomaskine

    Den lyder lækker, den må jeg lige få prøvet en dag. Men ja tror også hurtig smagen kan blive for gennemtrængende.
    Men vil helt sikkert få brygget en kop espresso med rosebladssirup på min ny erhvervet espressomaskine :D

    • Rune
      sep 22, 2011
      9:00 pm

      Rune

      Hej,

      Ja, det er en meget sjov og spændende kombi:) Men, det er en balance på hvor meget rosesirup man putter.
      Hvad for espressomaskine har du købt?

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.