Thoughts about coffee

En dans på roser

09 juli , 2011 - af Rune - Kategori: Espresso, Opskrifter - Tags: , , ,

Jeg har fået lidt rosenblads sirup fra madmolevitten, som Marie havde lavet af de friske sidste rosenblade, hvordan hun har lavet denne sirup må I spørge hende om.
Men jeg har til gengæld valgt, at lave en rose cappuccino på hendes sirup:)
Ved at tilføje denne sirup til sin cappuccino opnår man en intens smag af rosesiruppen sødme tilføjet til kaffens syrlighed.

[singlepic id=426 w=170h=127 float=left] [singlepic id=431 w=170 h=114 float=right]


Opskrift til 1 cappuccino

  • 1 skud espresso gerne en med høj syrlighed
  • 2 dl mælk
  • 30 cl. Roseblads sirup

Du blander rosebladssiruppen i mælken inden du skummer den. Derefter skummer ud mælken og laver espressoen, så hælder du den steamet mælk over espressoen, og hvis du kan så lave lidt latte art.
Man kan eventuelt pynte med et par rosenblade:)

Velbekomme og tak til Marie

[slideshow id=19]

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.