Thoughts about coffee

Good Origin – Nicaragua

30 juni , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Filterkaffe, Produkttest - Tags: , ,

[singlepic id=411 w=320 h=240 float=right]Denne her kaffe kommer fra Nicaragua og er også UTZ certificeret. Der står på, at man kan følge kaffens rejse fra kaffebonde til din kaffe kop. Der en barcode på posen, som man kan scanne med sin mobil og få mere at vide om denne kaffe.

Jeg synes, at det er en flot tanke, at man kan følge kaffen fra bønne til kop.

Breaket:
Breaket er lidt kedeligt, der kommer ikke mange nuancer, dog er der en snert af blomster og frugt.

Cuppingen:

Lidt chokolade smag og lette noter af frugt måske er det hyld. Det er dejligt, at have lidt friskhed i en kop kaffe, som er forholdsvis domineret af ristningen. Smagen af chokolade hænger ved i langtid. Den er velaflbanceret syrlighed og rimelig krop.

Filter:
Der er en bedre fylde i denne kop end i Cafe Noir, svafe noter af frugt i koppen og lille syrlighed. Den er behagelig, at drikke.

Jeg vil give denne kaffe 3½ bønne ud af 5

Tilbage