Thoughts about coffee

Café Noir – Cafe Cru

28 juni , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Filterkaffe, Produkttest - Tags:

[singlepic id=412 w=320 h=240 float=right]Er en forholdsvis ny måde, at lave kaffe på. Det er ristet bønner, som er kværnet og derefter presset sammen i til en klump der ligner en forvokset kaffebønne. – Man kan bruge den som en god joke, overfor folk der elsker bolsjer;-)

Breaket:
Dejlig duft af nødder og chokolade

Cuppingen:
Man kan smage ristningen i denne kaffe, men under ristningen gemmer der sig friske noter af citron og krafitg chokolade. Der en rimelig fulde på niveau med good origin, samt en mellem syrlighed.

Filter:
Der optræder en middel syrlighed, den er velafbalanceret. Smagen af citron skinner let igennem i denne kop. En af de bedre kaffer fra Merrild.

Den for 3 bønner ud af 5

 

Tilbage

2 kommentarer