Thoughts about coffee

Café Noir

26 juni , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Filterkaffe, Produkttest - Tags: ,

[singlepic id=413 w=320 h=240 float=right]Denne kaffe består af bønner fra Syd og Centralamerika, samt den er UTZ certificeret hvilket betyder, at kaffen er produceret på en bæredygtig måde. Så kaffedyrkerne værner om miljøet og lokalsamfundet.

Når den enkelte kaffebønne arbejder efter kravene til en UTZ certificering, så bliver de mere efterspurgte da mange firmaer gerne vil købe UTZ certificeret kaffe.

Denne Cafe Noir er mellem ristet/mørkristet og formalet til filter.
Breaket:
Gode noter af nødder og lidt chokolade

Cuppingen:
God fyldig noter af chokolade og nødder, man smage i ristede nødder i kaffen. Har en forholdsvis høj syrlighed.
Disse noter af chokolade og nødder er der i hele cuppingen. Den har en gennemsnitlig eftersmag.

Filter:
Svage noter af nødder og chokolade smagen er markant mindre her end ved cuppingen. Acceptabel fylde mild i eftersmagen. I denne kop er der ikke meget smag af ristningen.

Jeg vil give denne 2½ bønne ud af 5.

Tilbage