Thoughts about coffee

De første spæde forsøg

20 juni , 2011 - af Rune - Kategori: Latte art - Tags:

Jeg har igennem længere tid leget lidt med latte art. Der er det med latte art, at øvelses gør mester, og det har jeg oplevet over længere tid.
Jeg startede med, at ikke kunne finde ud af noget som helst, først skyldes det mælken, at jeg brugte en for dårlig mælk.
Nu er jeg så skiftet over til Thies Økologiske Letmælk 1,5 %, den synes jeg giver noget rigtig skum.
Har I erfaringer med noget godt mælk til latte art?

Men der mangler stadigvæk noget før jeg er sikker i min rosetta eller mit hjerte, men det skal nok komme. Jeg kan kun opfordre alle der har en espresso maskine med en steamer, spring ud i det! Jeg er også blevet helt bidt af denne del af kaffens univers.
[slideshow id=17]

Tilbage

6 kommentarer