Thoughts about coffee

Gayo Moutain

19 juni , 2011 - af Rune - Kategori: Cupping, Espresso - Tags: , , ,

[singlepic id=405 w=320 h=240 float=right]Den først kaffe jeg vil cuppe fra Koffie Onan er Gayo Moutain, som er ristet til espresso, fra Sumatra Indonesien den produceres i 1.100 til 1.300 meters højde.
Denne kaffe gror i den nordlige del af Sumatra omkring byen Takegon og søen Tawar.
Har I mod på mere kaffe fra Indonesien så kan i enten læse om Sumatra Mandheling eller Kopi Luvak (verdens dyreste kaffe)

[singlepic id=406 w=320 h=240 float=right]Breaket

Mørk chokolade med noget friskhed

Cuppingen

Mild smag af chokolade med en dejlig blød eftersmag, som giver lyst til mere kaffe. Der er en god fylde i denne Gayo og acceptabel krop, ikke en man siger wow til.
Når kaffen bliver koldere kommer der stille og roligt lidt smag af abrikos hvilket er dejligt, da denne kaffe ellers manglede noget. Selvom der kommer denne abrikos smag frem er det ikke en wow følelse. – Det er sådan en allround kaffe.

Jeg vil give denne 2½ bønne, fordi den mangler noget.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.