Thoughts about coffee

Hjælper det mon kaffe prisen

29 maj , 2011 - af Rune - Kategori: Kaffeøkonomi - Tags: , , ,

Høsten i Columbia er steget med hele 44 % i forhold til sidste år på samme tid af året. Der er i årets to første måneder produceret 1.7 millioner sække hver med en vægt på 60 kg sidste år var der ”kun” produceret 1,2 millioner sække.

De eksportere også mere end sidste år det er gået fra 590.000 sække til 659.000 sække.

Så spørgsmålet er vel om det hjælper på kaffeprisen, at Columbia måske for en god høst, fordi der er nogle prognoser som stadig siger at 2011 høsten ikke bliver så god, som 2010 pga. store regnmængder, men det starter godtJ

Jeg håber, at det hjælper til at sætte en stopper for himmelflugten af kaffeprisen.

 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.