Thoughts about coffee

Øristeriet

04 maj , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Webshop - Tags: ,

[singlepic id=333 w=320 h=240 float=center]Nu kom tiden til, at jeg vil anmelde Øristeriets webshop, som er et risteri der ligger i Rødovre.
Det er en rigtig simpel webshop, de forhandler kaffe og mere kaffe, når man bestiller rister de dagen efter, og afsender samme dag. Dette er et super plus, så den kaffe man køber ikke er 3-4 uger gammel.
Det er en ret simpel webshop, som fokuser på det simple, at sælge god kaffe, hvilket er dejligt.

Jeg har skrevet lidt med Michael fra Øristeriet i forbindelse med, at de har sponseret noget kaffe, som jeg skal prøve cuppe (hvilket jeg glæder mig til), og der har været hurtigt svar og god kundebehandling! – Så deres kundeservice er i top.
Jeg vil give dem 4 ud af 5 bønner, helt klart en super webshop.

Øristeriet er også dem der står bag aerobieaeropress.dk, som en hjemmeside, som gør opmærksom på Aeropress.

 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.