Thoughts about coffee

Doubleshot

30 april , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Espresso - Tags: , , ,

[singlepic id=316 w=320 h=240 float=right]Jeg har tidligere anmeldt og haglet en iskaffe ned fra coffio. Mit lokale Løvbjerg sælger Starbucks doubleshot, som er en iskaffe/kold kaffe lavet i samarbejde med ARLA. Den er fairtrade hvilket jo er et plus.
Denne kaffe drik smager faktisk af kaffe og rimelige kvalitets mælk/kakao, men jeg mener stadigvæk, at der er langvej op til den kaffe drik man laver her hjemme. Der er stor forskel!
Smagen er god og dejlig sød kaffe smag, men eftersmagen er bare ikke god nok… Den bliver lidt vattet! Efter min smag så bliver eftersmagen kedelig ikke ufordrende nok lidt flad, og lidt for meget dårlig kakao smag – desværre havde ellers glædet mig:)

Det er ikke en drik jeg vil købe mig fattig i, men de andre varianter skal prøves.

 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.