Thoughts about coffee

Den nørdede bog, men cool!

24 april , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Bøger - Tags: , , , , , , ,

[singlepic id=314 w=320 h=240 float=right]Hvis I der ude vil læse mere omkring kaffens verden og få noget fakta, tal og kommentarer fra kaffens verden. Så skal I gribe fat i ”The Coffee Book”, som er en super god bog, at nørde med hvis man kan sortere det politiske fra.
Den komme med en redegørelse på hvorfor kaffeindustrien er, som den er i dag.
Bogen giver nogle argumentere for og i mod kaffe industrien, man kan sagtens læse denne bog hvis man er interesseret i internationalisering og globalisering om man skal være for eller i mod, tja… Det giver bogen ikke noget svar på, dog giver den nogle kolde facts, dog med en tendens til, at være i mod.
Man kan godt sammenligne den lidt med ”no logo” af Naomi Klein, bare at the coffee book foregå indenfor kaffens univers. Men de først mange sider har ikke noget, at gøre med globaliseringen, det er bare en fortælling omkring kaffens historie, endda en rigtig god en!

Bogen kommer med dele af kaffe historien, som jeg personligt ikke er stødt på andre steder, det giver et cool touch til kaffe historien.

The Economist skriver:

”Informed an argumentative…. Drawing on sources ranging from Molière and beatnik cartoonists to the Food and Agriculture Organization, the authors describe the beverage’s long and colourful rise to ubiquity”.

Hvis man er til mere viden omkring verden og vores fælles historie, så læs denne bog. Man kan sagtens læse denne bog uden at være kaffenørd.

Jeg vil give den 3½ ud af 5 bønner.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.