Thoughts about coffee

TCC og deres espresso blanding

21 april , 2011 - af Rune - Kategori: Bønner, Cupping, Mikroristeri - Tags: ,

Coffee Collective har en espresso blanding, som består af 60% Daterra Sweet Collection, Brasilien, 20% Finca Vista Hermosa, Guatemala og 20% Gatina, Kenya AA Top.
Jeg har tidligere cuppet både Daterra og Gatina, som henholdsvis fik 3 og 5+, nogle ganske gode bønner, jeg var især vild med Gatina.
Så en blanding af disse 2 bønner og en tredje er, som udgangspunkt slet ikke dårlig:-)

Breaket er frisk pust med toner af noget frugt.
Den har en behagelig syrlighed som leger med ganen uden at dominere den, der er plads til de forskellige noter som de 3 bønner bidrager med.
Først er der lidt meget lidt chokolade i kaffen, men det er karamellen der dominere koppen.
Der er kraftig eftersmag, med gode tydelige smagsnuancer af karamel, en eftersmag som bliver hængende på den vidunderlige måde, man vil have mere.

Jo koldere denne kop bliver desto mere smag af frugt kommer der, det er som om Gatina bønne først rigtig kommer til sin rette når espresso blandingen bliver kold.

Jeg vil give den 4 ud af 5 bønner fordi bønner spiller godt sammen.

Tilbage