Thoughts about coffee

Serrano

16 april , 2011 - af Rune - Kategori: Bønner, Cupping - Tags:

Cafe Serrano kommer fra Sierra Maestra. De skriver selv på pakken “Serrano is coffee, coffee”, så det er en kaffe jeg har glæder mig meget til, at smage:-)

Jeg lavet den her den anden dag i min aeropress, et dejligt resultat men det er ikke nok jeg bliver nødtil, at cuppe den også:)
Denne kaffe er i teorien, i kategorien espresso, men da min espresso kun tager hele bønner, bliver den cuppet som, og den bliver placeret udenfor kategori. – Det skal du lige sige, at det ikke er optimalt, at den er kværnet for fint til cupping. Men jeg kan desvære ikke gøre noget ved det:(

Det er har et dejligt behagligt break, med hvor der kommer til, at foregå en kamp i næseborerne imellem chokoladen og nødder. Når man så smager første gange for man fornemmelsen af at, det er nødderne der har vundet. Og denne nødde smag hænger ved igennem hele cuppingen. Men man kan tydelig smage at denne bønne er ristet til espresso, det irritere smagsløgene når man cupper den.
Så jeg vil ikke give den bønner fordi det er ikke fair over for kaffebønnen. Men jeg vil gerne smage den hvor jeg selv har kværnet denne bønne, så den bliver kværnet rigtigt!

Men jeg kan helt klart anbefale den til en omgang aeropress:)

Tilbage

2 kommentarer