Thoughts about coffee

Kaffe i diverse kosmetik produkter

07 april , 2011 - af Rune - Kategori: Sundhed - Tags: , , ,

Jeg følger med i diverse kaffe blogs på nettet, eller det vil sige jeg læser overskrifterne og hvis der står noget spændende omkring kaffe, eller en sjov vinkel på kaffe. Så læser jeg artiklen, og her til morgen stod der 3 Ways Coffee Is Being Used As A Cosmetic, det er sjovt og anderledes. – Så det har jeg undersøgt en lille smule.

Der findes f.eks. en produktserie der hedder Coffeeberry hvor de bruge umodne bær, i hånd og ansigt cremer, dette gør de fordi bærerne indeholder antioxidanter, som holder huden ung og smuk.

Derud over er kaffe godt i produkter, som er bruges mod cellulitis, grunden til at kaffen er godt her faktisk at den indeholder koffein, som er med til at forstyrre fedtet i vores krop.

Også lidt godt nyt til alle teenagerne der ude, produkter med kaffe indhold, er godt mod akne, altså det er ikke nok, at drikke det!

Så har Nestle lanceret en neskaffe, som indeholder Collagen, som er et uopløseligt protein. Nestle påstår at denne neskaffe med collagen hjælper mod rynker fordi collagen er med til at styrke og smide gøre huden. Pt. sælges denne neskaffe dog kun i Singapore. – Jeg er dog frisk på, at smage og se om det virker:) Selvom jeg ikke har de store rynker i nu, men man kan jo altid forebygge.

Tilbage