Thoughts about coffee

Kaffegødning

05 april , 2011 - af Rune - Kategori: Andet - Tags: , , ,

Jeg læste på engelsk blog, at man kunne bruge kaffegrumsen til gødning til sine planter, fordi kaffegrumsen indholder nitrogen, som er godt for nogen planter.
Det synes jeg der lyder rigtig interessant, på den måde kan man tænke endnu mere økologisk, da man ikke behøver, at smide sin kaffegrums ud. Men man genbruge de til sine planter i haven.
Der er et lille minus ved dette kaffegrumsen er usund for katte, hunde og andre dyr. Så derfor skal man tænke sig om inden man bare smider omkring sig med kaffe grums i haven!

En gang pr. uge skulle være nok.  Kender I andet man kan bruge kaffegrums til? Smid en kommentar eller en besked på FB

Tilbage

3 kommentarer


 1. apr 5, 2011
  8:12 am

  Jan Chrillesen

  Kaffegrums er også udmærket til at fjerne ubehagelig lugt fra fingrene. Jeg har et par gange vasket hænder i kaffegrums, efter at have rodet med kloaken.

  Mht dyr og kaffe, så vil det for mit vedkommende være bonus hvis kaffen, både gavner haven, og holder kvarterets katte fra at bruge køkkenhaven som kattebakke!

  • Rune
   apr 5, 2011
   5:33 pm

   Rune

   Marie; Jeg synes heller ikke, at det er sjovt at have kaffegrums under neglene;) Tak for tippet til et alternativ til sæbe

   Jan; Okay, så kaffegrums kan fjerne ubehaglige lugte fra fingerne, et godt tip. Jeg ved ikke om det holder kattene væk, det skulle hvis bare ikke være sundt for dem, at spise det. Så hvis de lærer af deres erfaringer, så hjælper det jo:)


 2. apr 5, 2011
  10:35 am

  Marie

  Min salige farmor brugte flittigt kaffegrums til sine roser, der stod flot sommeren igennem – så der er noget om det!

  Og ja, at kaffegrumsen holder kattene væk, synes jeg også bare er en bonus!

  Ellers har jeg hørt at kaffegrums skulle være effektivt til at skrubbe malingsrester og olierester af fingrene, men på en blid måde. Olierne i kaffen skulle også virke blødgørende på hænderne. Har prøvet det en enkelt gang, og den er god nok, meeeen jeg er bare ikke fan af kaffegrums under neglene…

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.