Thoughts about coffee

Nært forstående

26 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Grej - Tags: , , ,

[singlepic id=275 w=320 h=240 float=right]
Så er det i aften at vi skal cuppe en masse god kaffe fra coffeecolectiv, vi skal cuppe følgende kaffer
Kieni Kenya AA Top, Gatina Kenya AA Top, Finca Vista Hermosa Guatemala, Daterra Sweet Collection Brasilien og Bella vista Cup of Excellence Columbia jeg cuppede den selv, her den anden dag og jeg gav den top karakter.
Så må jeg se hvad vores gæster siger til denne kaffe.

Kopperne er klar og skeerne er fundet frem og vandet er næsten sat over…. Bønner er ikke kværnet i nu de skal først kværnes lige før de skal bruges:) – Det bliver en rigtig hyggelig aften, der kommer en anmeldelse af disse kaffer på bloggen her i løbet af kort tid.

Det bliver en hyggelig aften, I kommer til, at læse anmeldelser af alle vores dejlige kaffer her på bloggen:-)

Tilbage

2 kommentarer


 1. mar 26, 2011
  3:25 pm

  Marie

  Glæder mig meget til denne cupping – som jo er min første. Glæder mig til at se, om jeg rent faktisk kan smage forskel på de forskellige bønner. Måske får jeg ligefrem en favorit!

  /Marie

  • Rune
   mar 26, 2011
   3:33 pm

   Rune

   :) – Ja det bliver lidt spændende… Mon ikke du kan smage lidt forskel det satser vi på:-)

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.