Thoughts about coffee

Nært forstående

26 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Grej - Tags: , , ,

[singlepic id=275 w=320 h=240 float=right]
Så er det i aften at vi skal cuppe en masse god kaffe fra coffeecolectiv, vi skal cuppe følgende kaffer
Kieni Kenya AA Top, Gatina Kenya AA Top, Finca Vista Hermosa Guatemala, Daterra Sweet Collection Brasilien og Bella vista Cup of Excellence Columbia jeg cuppede den selv, her den anden dag og jeg gav den top karakter.
Så må jeg se hvad vores gæster siger til denne kaffe.

Kopperne er klar og skeerne er fundet frem og vandet er næsten sat over…. Bønner er ikke kværnet i nu de skal først kværnes lige før de skal bruges:) – Det bliver en rigtig hyggelig aften, der kommer en anmeldelse af disse kaffer på bloggen her i løbet af kort tid.

Det bliver en hyggelig aften, I kommer til, at læse anmeldelser af alle vores dejlige kaffer her på bloggen:-)

Tilbage

2 kommentarer