Thoughts about coffee

Bacchi espresso

24 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Bryggemetode - Tags:

Jeg har fundet en beskrivelse af en anderledes espresso maskine Bacchi espresso på The Coffee Traveler en brasiliansk blog omkring kaffe, en rigtig pasionado do café, tjek den ud.

Den er en ny måde, at brygge en kop kaffe på end dem vi kender det minder lidt om mokka kanden, fordi man sætter denne Bacchi direkte på varmekilden, så holder lighederne også op. Ved denne Bacchi laver man så 2 kopper espresso afgangen, når man åbner for ventilen. Så går der lidt tid, ca. 6 min, også har man 2 lækre espressoer med crema og det hele. Denne herlige espresso bliver brygget under 9 bar, dette er vildt imponerende, at sådan en lille maskine kan brygge under 9 bar.

Jeg har ikke haft denne maskine i mellem hænderne desværre, vil gerne, men et minus ved denne Bacchi espresso er at man ikke kan skumme mælk til f.eks. en Latte.

Kunne være spændende, at prøve denne Bacchi espresso, nogen der ved om den kan fås i Danmark?

En barista fra USA siger følgende “Rich, crema-laden shots that leave a nice ring round the cup. This is as close to commercial quality as I’ve ever had at home. Quite, quite remarkable.”.

Hvis I vi læse mere om denne bryggemetode, så læs her:
Orphanespresso.com
The coffee travler
caffemotive.com

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.