Thoughts about coffee

Nøj… Noget rigtig øv

22 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse - Tags: ,

[singlepic id=272 w=320 h=240 float=right]Jeg har set, at flere og flere supermarkeder der er begyndt, at sælge iskaffe eller kold kaffe. Jeg har købt 2 af dem i Irma til en flad 10’er stykket.

Og en flad fornemmelse er hvad man får når man drikker Coffio Fresh Coffee Latte. Det minder mest om kold mælk med kakao, syntetisk kakao smag, tilsat nescafé en rigtig dårlig combo!
Det var ikke den smag, som jeg forventede, jeg troede der var kommet et bedre produkt på marked. Et kaffeprodukt som kunne kæmpe lidt med vores sodavand her i foråret. Men nej, det er bare ikke godt nok:(
Dette er helt sikkert et no go:(

Jeg undre mig over, at et super marked som Irma kan få sig til, at sælge sådan et dårligt produkt.

Jeg synes ikke, at det fortjener nogle bønner, da det er helt udenfor bedømmelse. Den anden type jeg har købt er Coffio Fresh Coffee Mocha, der kommer en bedømmelse senere på bloggen, jeg skal lige have lyst igen til, at drikke en så kaldt iskaffe.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.