Thoughts about coffee

Starbucks Sulawesi

15 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Bønner, Cupping - Tags: , , ,

[singlepic id=260 w=320 h=240 float=right]Jeg har tidligere skrevet lidt omkring espresso fra Starbucks, det er en verdens kendt kæde, som mange har en holdning til. Dette indlæg skal ikke handle om holdninger til Starbucks, som kaffekæde.

Nej, det skal handle om deres bønner, nærmere bestemt deres Sulawesi bønne som kommer fra Indonesien det er en 100 % Arabica blanding. Den er vakuumpakket hvilket er dejligt, og de anbefaler, at den skal drikkes max 7 dage efter åbningen.

Jeg har cuppet denne kaffe, og selve breaket er behagelig en syrlig frugtig duft som pirrer næsen.
Når man smager på kaffen så er den en blød velafbalanceret krop med en stærk eftersmag. Jeg synes dog det lige mørk nok ristet til min smag når man cupper den! Som espresso er det dejlig stærk kop kaffe:-)

Men jeg vil give den 3 ud af 5 bønner, fordi jeg vurdere det en gennemsnitlig kaffe, ikke det stor hurra råb.

Tilbage