Thoughts about coffee

Et argument mere i rækken

15 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Andet - Tags: ,

Til alle dem, som er i tvivl om kaffe er godt eller skidt så ja, der er nogle skadelig ting ved kaffen hvis man drikker alt for meget af den! – På bloggen har der tidligere være et indlæg omkring kaffe og sundhed.

Men hvis man hold sig til 3-4 kopper om dagen så er det okay:-)
I dag i berlingske, politikken og fpn.dk,  alle 3 artikler handler om at det er godt for kvinder at drikke en kop kaffe. Det kan forbygge slagtilfælde for kvinder “Den svenske undersøgelse viste, at indtagelse af mindst en kop kaffe om dagen faktisk nedsætter risikoen for at blive ramt af et slagtilfælde med mellem 22 og 25 pct. sammenlignet med personer, der drak ingen eller lidt kaffe”.

Dette her må da give lyst til at drikke kaffe, dette er et argument mere for, at drikke satans drik, som den engang hed, bare man gør det i moderate mængder. Denne undersøgelses siger 1-2 kopper er rigeligt!

Men døm selv

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.