Thoughts about coffee

Masser af god kaffe:-)

14 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Andet - Tags: , ,

[singlepic id=269 w=320 h=240 float=]Denne weekend har stået i kaffens tegn, der har nemlig været afholdt dansk kaffeshow i Ridehuset, Århus.

Det har været en spændende weekend med udstillere og diverse konkurrencer, DM i Hjemmebarista, DM i Latte Art, DM i Barista og DM i cupping.

Nogle super konkurrencer med rigtige gode baristaer, så vi dansker kan godt være stolte over, at vi har nogle kompetente baristaer.
Jeg synes alle hjemmebaristaer kan være stolte over niveauet i år!

Jeg fik noget inspiration fra årets kaffeshow, som jeg håber I der ude for glæde af når jeg poster på bloggen. Men jeg blev også støttet i, at jeg skal lege mere med sirup, takke været monin, som havde en stand til messen. Men alt i alt en fantastisk weekend:-) Glæder mig allerede til næste år!

Tillykke til alle vinderne!

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.