Thoughts about coffee

Venter spændt;)

13 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Anmeldelse, Webshop - Tags: ,

[singlepic id=268 w=320 h=240 float=center]

Nu har jeg endelig bestilt lidt kaffe ved coffeecollective.dk, jeg har tidligere smagt deres kaffe, hvilket jeg nød rigtig meget.
Jeg har bestilt deres taster pakke, som jeg skal bruge til en hyggelig aften med cupping (kaffesmagning) og hygge.
De har en meget simpel hjemmeside, som bærer tydelig præg af, at de gerne vil holde fokusset på den gode kop kaffe:-)

Dette er rigtig dejligt de har nogle få sikkert specielt udvalgt kaffetyper til salg på deres hjemmeside. Den er let bygget op man kan nemt finde rundt på siden, dog synes jeg der mangler en knap der siger til kassen eller noget i den dur.
Det er lidt en minus i min optik, at man ikke kunne bruge google Chrome på deres hjemmeside, jeg oplevede problemer med dette.
Men jeg fik min ordre bekræftelse med det samme indenfor få minutter, dejligt:-), så nu venter jeg på, at afsender mine kaffer:-)

Jeg venter i spænding på min lille pakke med super kaffe fra Coffecollective.dk

Jeg vil give deres hjemmeside 4 ud af 5 bønner, de burde få 5 bønner, men jeg synes ikke de kan opnå topkarakter når de ”kun” forhandler 8 kaffer, selvom disse kaffer er komplekse, velafbalanceret etc. top kaffer. – Det er en ren kaffe butik uden for mange svinggerninger hvilket jeg sætter pris på.

 

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.