Thoughts about coffee

Resume ZOÉGAS

07 marts , 2011 - af Rune - Kategori: Filterkaffe, Produkttest - Tags: , ,

[singlepic id=131 w=320 h=240 float=right]Her er der et lille resume af min produkt anmeldelse af de nye kaffer fra ZOÉGAS. Jeg synes faktisk de laver en okay, filterkaffe, men deres forsøg på, at lave en habil stempelkande kaffe, er ikke godt nok!
Dette skyldes, at de er oppe imod god nyristet kaffe! Men deres filterkaffe, er okay, den er mere end godkendt! – Så hvis I kun drikker filterkaffe derude, så er ZOÉGAS et okay sted, at starte. Men husk på det findes så meget god kaffe så skift kaffe bønne indimellem:-)

ZOÉGAS ESPEZIALE

Jeg vil give denne filterkaffe 4 ½ ud af 5 bønner i kategorien filterkaffe, den sidste halve bønne, er for, at ZOÉGAS har ny tænkt filterkaffe, og de har formået at ramme en ny og forbedret smag.

 

ZOÉGAS IMPREZIÒN

Så jeg vil give den 3½ bønner ud af 5 fordi, den mangler lidt kompleksitet frem for ESPEZIALE, men det er en habil kop filterkaffe.

 

ZOÉGAS Prezzini
Men jeg vil give den 2 ud af 5 bønner, fordi den er oppe  imod andre lækre kaffer! Den bevæger sig ind på et territorium som er besat af nogle tunge drenge.

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.