Thoughts about coffee

Cris og hans mening…

21 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Mening - Tags: ,

Cris Mc. Donald har på fri.dk, lavet en artikelserie omkring hvordan kaffen eller retter sagt koffein virker i vores krop. Han har en meget videnskabelig tilgang til koffeinens indvirken på os mennesker, jeg ikke læge, og min tilgang til kaffe er ren nydelse, men jeg læser gerne omkring hvad de “lærte” siger omkring hvad kaffen gør ved os.

Cris, siger bla. dette i artiklen: “Når det så er sagt, kan to-tre kopper tidligt på dagen være fint, og det er jo også hyggeligt.” og “Omvendt vil jeg sige: Er man ikke allerede kaffedrikker, vil jeg ikke råde til, at man gør kaffe til en vane”. Der er ikke noget galt i at drikke en kop mokka indimellem hvis det er af god kvalitet.

Cris skriver også at vi ikke skal vælge kaffen for koffeininholdet, fordi koffein gennerelt ikke er sundt for kroppen. Jeg mener man skal drikke kaffe fordi man kan lide den. At den så indeholder lidt koffein er jo bare et plus:) Et plus, som mange af os kaffedrikker sætter pris på om mogen. Som bliver til et minus hvis man drikker alt for meget dette vil jeg give Cris ret i.

Cris snakker også omkring, at vi gerne vil have kvalitets mad, og det er lige netop der jeg er fuldstændig enig med Cris. Men vi har sikkert et forskelligt syn på hvad er kvalitets mad, jeg ser gerne at den kaffe, som vi drikker er af en hvis kvalitet! Som tager højde for at kaffen er fairtrade og at selve smagen er af en høj kvalitet.

Så grundlæggende, drik kaffe af en god kvalitet! Og drik kaffen fordi du kan lide den og ikke, som et must have!

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.