Thoughts about coffee

Kopiko, et rigtig bolsje!

19 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Tilbehør - Tags: ,

[singlepic id=241 w=320 h=240 float=right]Yes, et rigtig kaffe bolsje! Rigtig dejlig:) Dette her bolsje kommer i en “normal” slikpose, en pose præget af produkets navn og at det er lavet med rigtig kaffe.
De siger selv følgende: “Kopiko is the essence of the highest quality coffee. A single kopiko candy contains real extract from real coffee beans. Kopiko is a real coffee pleasure anytime you want. Tast it, coffee inside!”
Når man pakker denne kopiko ud af sin indpakning kommer der et lille brunt bolsje frem, som med det samme man putter det i munden smager af kaffe! JUBIII!!!
Denne kaffe smag bliver efter lidt tid blandet med en karamelsmag, en meget blød og venlig smag i munden. Man kan virkelig nyde kaffesmagen andre steder end tæt på en kaffemaskine:) – Dejligt! – Et andet plus er, man ikke kan spise en hel pose afgangen, fordi kaffe smagen er så intens!

Jeg synes det er et spændende koncept at putte kaffen ned i et bolsje. Jeg er ikke støt på dette bolsje, kopiko i Danmark. Er der nogen der ude, som ved om at kan få det i Danmark?

Tilbage

6 kommentarer