Thoughts about coffee

Kopiko, et rigtig bolsje!

19 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Tilbehør - Tags: ,

[singlepic id=241 w=320 h=240 float=right]Yes, et rigtig kaffe bolsje! Rigtig dejlig:) Dette her bolsje kommer i en “normal” slikpose, en pose præget af produkets navn og at det er lavet med rigtig kaffe.
De siger selv følgende: “Kopiko is the essence of the highest quality coffee. A single kopiko candy contains real extract from real coffee beans. Kopiko is a real coffee pleasure anytime you want. Tast it, coffee inside!”
Når man pakker denne kopiko ud af sin indpakning kommer der et lille brunt bolsje frem, som med det samme man putter det i munden smager af kaffe! JUBIII!!!
Denne kaffe smag bliver efter lidt tid blandet med en karamelsmag, en meget blød og venlig smag i munden. Man kan virkelig nyde kaffesmagen andre steder end tæt på en kaffemaskine:) – Dejligt! – Et andet plus er, man ikke kan spise en hel pose afgangen, fordi kaffe smagen er så intens!

Jeg synes det er et spændende koncept at putte kaffen ned i et bolsje. Jeg er ikke støt på dette bolsje, kopiko i Danmark. Er der nogen der ude, som ved om at kan få det i Danmark?

Tilbage

6 kommentarer


 1. feb 19, 2011
  1:04 pm

  Anne

  De er rigtigt gode :-) Indimellem har Lidl dem på tilbud, og så kan du også prøve Vitvil, der har nogle dejlige cappucinobolcher :-)

  Vh.
  Anne

  • Rune
   feb 19, 2011
   2:47 pm

   Rune

   Hej Anne,

   Cool, tak for tippet ang. kopiko og de andre bolsjer, dem vil jeg tjekke ud næste gang jeg har muligheden

   Mvh.
   Rune


 2. feb 19, 2011
  2:33 pm

  Newyorkerbyheart

  De lyder lækre! Hvor har du fundet dem henne??

  Mange hilsner
  Birthe

  • Rune
   feb 19, 2011
   4:31 pm

   Rune

   Hej Birthe,
   Pt. er jeg på ferie i polen, her kan man købe dem over det hele… men som anne skriver så kan man finde dem i lidl ind i mellem;)

   Mvh.
   Rune


 3. mar 22, 2012
  11:53 pm

  kiju

  Jeg plejer at købe dem hos min lokale kinamand men ellers kan de købes på nettet her http://www.asiatorvet.dk/product.asp?product=312

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.