Thoughts about coffee

Dårlig karakter i testen

17 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Mening - Tags: ,

Tidligere i år lavede 24 timer en test af instant kaffe. I går skrev jeg om, at jeg ikke synes det kunne betale sig, at drikke denne kaffe type. I dag underbygger jeg min påstand ved, at bringe konklusionen på denne test i 24 timer.
Deres konklusion på teste var: ” Test: Instant kaffe er skuffende dårlig”, og dette giver jeg dem fuldstændig ret i!

Instant kaffe er hjemme ikke pengene værd! Også selvom det skal gå hurtigt der hjemme.
Et godt alternativ til instant kaffe, kunne f.eks. være en aeropress, det tager ikke mange minutter, at lave en god kop kaffe med denne bryggemetode.

Eller en lille fix stempelkande med til 2 kopper, tager ikke lang tid. Men selvfølgelige skal man finde en bryggemetode der passer ind til de situationer man drikker kaffe i og hvordan ens hverdag ser ud.
Men jeg håber på, at man kan organisere sig ud af de fleste situationer, så der bliver 3-4, at lave en kop god kaffe. Så kan man jo hvis det går helt galt, supplere med en kop instant…

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.