Thoughts about coffee

Boston Tea Party

08 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Historie - Tags: ,

Det var også i et kaffehus i Boston i 1773, hvor modstandere af England grundlagde Boston Tea Party, denne bevægelsen var en af grundstene til den amerikanske revolution.
Denne bevægelse brugten kaffen som middel i den amerikanske friheds kamp. Boston Tea Party har brugt kaffen som deres varemærke eller retter sagt som et patriotisk mærke fra USA. I 1770erne gik ”de rigtige” amerikanere ombord forklædt som indfødte på engelske skibe, og smed deres te overbord. Fordi teen blev set på, som en anti amerikansk drink.

Fordi den kom fra Englænderne, og kaffen kunne man importere direkte fra Caribien, teen var også blevet et symbol på den engelske besættelse. Samtidig blev kaffen et stærkere og stærkere symbol på det nye Amerika.

USA har stadigvæk idag et stærkt kaffe symbol, STARBUCKS, men deres historie er en helt anden;)

Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.