Thoughts about coffee

Aeropress & ZOÉGAS Prezzini

05 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Bryggemetode - Tags: , ,

Det kan være der er nogen der har læst mit indlæg omkring Aeropress tidligere her på bloggen. Nu har jeg eksperimenteret et par gange, og synes at Aeropress laver en habil kop kaffe.

I dag har jeg prøvet, at bruge kaffen fra ZOÉGAS Prezzini, som er en kaffe som skal bruges til stempelkande, jeg synes kvaliteten af denne bønne når man bruger den på Aeropress frem for til stempelkande bliver meget højere. Der er flere rene smagsnuancer end hvis du bruger den på stempel, og selve kaffe bliver meget renere stort set ingen grums i koppen.
Så denne stempelkande bønne ZOÉGAS Prezzini, kan nemt bruges til Aeropress, men kvaliteten af din kop kaffe bliver bedre hvis du bruger frisk kværnet kaffe.

Da jeg lavede denne ZOÉGAS Prezzini på Aeropress var mit udgangspunkt denne vejledning lavet af Sigfrieds kaffebar i Århus. Jeg brugte 2½ måle skeer, og fyldte vand i op til tallet 4 på Aeropressen.

Jeg synes når man laver det på denne måde, så kommer smagen bedre til udtryk. Hvis I har muligheden for, at prøve denne Aeropress så gør det! Det er en sand fornøjelse!

Tilbage

4 kommentarer