Thoughts about coffee

Grunden til at jeg

02 februar , 2011 - af Rune - Kategori: Andet, Mening - Tags: ,

fpn.dk har en artikel der handler om 5 gode grunde til, at elske kaffe de remser 5 grunde op.

  • Kaffe opkvikker
  • Kaffe mod sygdomme
  • Kaffe mod kræft
  • Undgå galdesten
  • Kaffe mod type 2-diabetes

hmm… Dette er en speciel indgangsvinkel til, hvorfor man skal drikke kaffe.
Jeg kan gå med på nr. 1, men de sidste 4 grunde, ser jeg bare som et plus, ikke som de primære grunde til at drikke denne vidunderlige drik, man burde drikke kaffe fordi man kan lide smagen, eller fordi man har lyst.
At kaffen så har nogle positive og negative egenskaber er bare et minus eller et plus. Man drikker vel heller ikke vand af den positive grund, at det er sundt for kroppen, eller hvad med sodavand nej sodavand drikker man fordi man har lyst. Der er andre drikke, som man drikker fordi de er sunde, men det er vel ikke den primære grund når det handler om kaffe?

Jeg drikke kaffe af følgende 3 grunde:

  • Kaffe opkvikker og vækker mig
  • Jeg kan godt lide smagen, hvis man drikker den rigtige kaffe så er der så mange smagsnuancer i en enkelt kop kaffe, hvis den er en kaffebønne af god kvalitet.
  • Min opmærksomhed bliver skarpere og kvaliteten af det jeg laver bliver bedre.

En anden grund til, at jeg drikker kaffe og begiver mig ud i denne verden er, at jeg er fascineret af denne fantastiske verden, og bliver draget ind i den:)

Hvorfor drikker du kaffe? Kom med 3 grunde og lig dem som kommentar eller på FB.

Tilbage